O adolescentă de 15 ani și-a reclamat la poliție iubitul dotat, după o partidă de amor. Ce motive a invocat

Situație incredibilă într-o localitate din Vaslui. O adolescentă de 15 ani aduce acuzații grave iubitului ei. Motivele sunt absolut incredibile. O fată de 15 ani din Epureni si-a acuzat „iubitul” de viol, pentru cã acesta a îndrãznit sã-i cearã mai multe reprize de sex.

Ștefan P., de 24 de ani, din Suletea nu a știut că fata tocmai fusese la un „chef” cu mai multi băieți dintr-un sat vecin, și a încercat să facă sex nebun cu ea, numai că s-a ales cu o plângere la Politie. Fata a fost politicoasă cu el, a aceptat să facă amor o dată, numai că el a vrut sã continue, și fata l-a refuzat. Acesta este motivul pentru care adolescenta l-a reclamat, scrie vremeanoua.ro., citat de antena3.ro.

Grav este că, din cele relatate de victimă la evaluarea psihologilor de la Directia Generaăã de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Vaslui, a reieșit că fata ar fi fost violată la acel chef de mai multi indivizi, undeva prin comuna Zorleni, localitatea Popeni, dar tânăra nu a anunțat pe nimeni. Cazul este în anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și la Poliția din Murgeni.

Urmeazã ca DGASPC Vaslui să înainteze o plângere la Poliție referitor și la violul de la Popeni asupra minorei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *