Dragnea despre ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi: Este un ministru bun, un ministru eficient

Liderul PSD, Liviu Dragnea apreciază activitatea botoșăneanului Marius Budăi la cârma Ministerului Muncii. Acesta a declarat vineri, la Botoșani, că Budăi a demonstrat că este bine pregătit și știe să gestioneze problemele finaciare și că este un ministru eficient.

Marius Budăi este un tânăr în care eu am investit încredere mai demult, atunci când l-am propus pentru comisia de buget finanțe să fie președinte și a demonstrat că este bine pregătit , știe să festioneze chestiunile financiare. L-am propus și susținut pentru funcția de ministru al Muncii și toate semnalele pe care le am sunt bune. Din punctul meu de vedere, Marius Budăi este un ministru bun, un ministru eficient. Categoric mai are de învățat pentru că nimeni nu s-a născut ministru. Este un băiat serios, un băiat care discută cu cei interesați, cu pensionarii”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ar mai fi un parlamentar de Botoșani care ar putea fi propulsat în funcția de ministru, Dragnea a spus: ”Mai este un parlamentar de Botoșani care poate fi propulsat pe funcția de ministru”, făcând referire la Doina Federovici.

 

One thought on “Dragnea despre ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi: Este un ministru bun, un ministru eficient

  1. Budai este un analfabet, cu „Spiru” facut dupa varsta de 35 de ani, tipul clasic de ministru din guvernul cu cel mai redus IQ din istoria Romaniei. Nimic mai mult decat un nimic, laudat de „marele nimic”…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *