Prim-ministrul Viorica Dăncilă: Doina vine la Guvern de foarte multe ori și de fiecare dată nu cu o problemă personală, ci cu o problemă pentru primari, pentru județ

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Conferința de alegeri a PSD, că se bucură că se află la un eveniment atât de important pentru organizația PSD Botoșani, dar și pentru partid.

Ea a declarat că bilanțul organizației din Botoșani este unul pozitiv și că a venit pentru că vrea să o suțină cu tărie pe Doina Federovici pentru funcția de președinte a organizației PSD Botoșani.

”Este un moment important nu numai pentru Botoșani , este un moment important pentru PSD, pentru că fiecare județ, fiecare membru de partid, fiecare cetățean al acestei țări este important pentru noi, atât din punct de vedere guvernamental, dar și din punct de vedere al partidului care a arătat întotdeauna că stă alături de oameni și că acționează pentru ei. avem un program de guvernare, un program care a avut ca obiectiv central cetățeanul, un program de guvernare în care am cuprins creșterea veniturilor, am cuprins investiții, am cuprins acțiunea noastră pe plan extern. Nu este ușor,  nu-mi este ușor să îl punem în practică pentru că am fost cel mai atacat prim -ministru din 1989, dar nu o să fac niciun pas înapoi pentru că am o datorie față de cetățenii acestei țări, am o datorie față de țara mea, față de cei care ne-au acordat această încredere, mă refer la președintele partidului Liviu Dragnea, la conducerea partidului. România și românii au nevoie de PSD, pentru că este singurul partid care este alături de cetățenii României și care apără România în exterior”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul României a avut numai cuvinte de laudă la adresa Doinei Federovici, precizând că de fiecare dată insistă la Guvern pentru județul Botoșani.

”Știu cât iubește acest județ, știu cât de mult luptă pentru acest județ. Știu acest lucru și în calitate de prim-ministru. Doina vine la Guvern de foarte multe ori și de fiecare dată nu cu o problemă personală, ci cu o problemă pentru primari, pentru județ și de fiecare dată când se rezolvă este bucuroasă ca și cum acest lucru ar fi un lucru menit pentru propria persoană”, a adăugat Viorica Dăncilă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *