Ministrul Transporturilor a anunțat, vineri, ce se întâmplă cu două drumuri din județul Botoșani

Lucrările la două dintre drumurile care străbat județul Botoșani ar putea începe anul acesta. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, la Conferința județeană de alegeri a PSD, că în cel mai scurt timp va fi semnat contractul de proiectare și execuție a drumului Botoșani-Tg.Frumos.

A patra oară când vin, vin să semnez contractul de proiectare și execuție a drumului Botoșani-Tg Frumos, pentru că perioada de depunere a ofertelor pentru acest obiectiv lansat în timpul guvernării PSD, prins în programul de guvernare al PSD, este 2  mai . Voi vorbim cu directorul CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) să urgentăm perioada de evaluare și intrăm la lucru efectiv la acest obiectiv, vrem să intrăm la lucru cât mai rapid”, a spus Răzavn Cuc.

Ministrul a vorbit și de drumul național Botoșani-Ștefănești. Cuc a spus că după ce Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru finanțarea acestui  drum, până la sfârșitul lunii mai va fi lansată procedura de execuție a acestui drum, în valoare de peste 261 milioane lei.

Până la sfârșitul lunii mai vom lansa procedura de  proiectare și execuție astfel încât să deblocăm și să ne apucăm de treabă și de acest obiectiv”, a adăugat Cuc.

2 thoughts on “Ministrul Transporturilor a anunțat, vineri, ce se întâmplă cu două drumuri din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *