Liviu Ciobotariu, despre meciul cu Dinamo București: „Cu siguranță vor să-și ia revanșa, nu o să ne aștepte cu flori, pâine și sare”

Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a declarat, înaintea meciului cu Dinamo București că se așteaptă la un meci „ special”, dar greu. Partida se va disputa luni, 22 aprilie, de la ora 21.00.

„Nu pot să ascund faptul că întotdeauna când joc împotriva lui Dinamo este un meci special și voi știți mai bine de ce… pentru că am jucat la Dinamo, am antrenat la Dinamo, băiatul meu Denis joacă la Dinamo și tot timpul când joc împotriva lui Dinamo am un sentiment aparte. Va fi un joc greu pentru noi pentru că întâlnim o echipă în plină formă. Statistic vorbind în ultimele cinci partide au câștigat patru, cu jucători care pot face diferența în orice moment și aici mă refer la atacanții lor, Papazoglou și Montini, care văd că marchează constant în ultimele jocuri, binențeles cu un jucător de excepție, Nistor, care în opinia mea este cel mai bun mijlocaș al campionatului nostru. Avem moral bun după victoria de acasa cu Hermannstadt, ne dorim să facem o partidă bună la Dinamo, să obținem un rezultat pozitiv. Cred că și un rezultat de egalitate ne-ar avantaja pentru că situația noastră în clasament este una delicată și trebuie să ieșim cât mai repede din această zonă fierbinte. Cu siguranță vor să-și ia revanșa, nu o să ne aștepte cu flori, pâine și sare, mai ales că noi i-am blocat într-un moment special pentru ei, dar noi ne-am făcut jocul nostru pentru a accede în Playoff, iată că nu am reușit nici noi nici ei. În continuare avem doi jucători indisponibili, din păcate cu Dumitraș se prelungește această accidentare și îmi dă mari bătăi de cap pentru că este un jucător de bază pe care îl puteam folosi și în banda dreaptă și în banda stângă. După jocul cu Hermannstadt și Aristeidis a devenit indisponibil însă avem variante care au demonstrat că au valoare și poate juca la un nivel ridicat”, a spus antrenorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *