Nouă măsură luată de judecători în cazul lui Ionel Bogdan, adolescentul care a ucis cu sânge rece o fată de 18 ani

bogdan ionel, crima, botosaniTânărul care în urmă un an a ucis cu 30 de lovituri de cuțit o adolescentă de 18 ani va rămâne în spatele gratiilor. Ionel Bogdan va sta după gratii, ca măsură preventivă, încă cel puțin 60 de zile.

Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, joi, că „menţine starea de arest preventiv a inculpatului minor Ionel Bogdan, în baza mandatului de arestare preventivă nr.5/UP din 26.04.2018 emis de Tribunalul Botoşani, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat” prevăzută de art.188, art.189 alin.1 lit.a, h din Codul penal, cu aplicarea art.113 alin.3 Cod penal, urmând ca în termen de cel mult 60 de zile să se verifice dacă mai subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii arestării preventive”.

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *