”Dragnea ne lasă fără salarii!”, anunțul făcut de primarul unei comune din județ către cetățeni pe rețeaua de socializare

primarie sigla generic, stiri, botosaniUn primar din județul Botoșani a apelat la o modalitate inedită de a-și anunța cetățenii cu privire la bugetul comunei. Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a postat pe rețeaua de socializare un anunț prin care le spune cetățenilor comunei că banii pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap ajung până în aprilie, iar banii alocați pentru funcționare primăriei până în august.

Anunț populația comunei Dangeni că banii alocați pentru funcționare primariei Dângeni de catre Consiliul Județean și Finanțe ne ajung doar până in luna august 2019. Fac cunoscut și faptul că pentru plata salariilor și indemnizațiilor personalului însoțitor al persoanelor cu handicap gradul 1 va fi achitat până in luna aprilie inclusiv , după care onor guvernul , Dragnea , ne lasă fără salarii !! Vă mulțumim pentru înțelegere și devine din ce in ce mai clar că România merită mai mult !!!”, este anunțul postat de Cătălin Rotundu

6 thoughts on “”Dragnea ne lasă fără salarii!”, anunțul făcut de primarul unei comune din județ către cetățeni pe rețeaua de socializare

  1. Va dati seama ca pe langa faptul ca acest primar este un politruc notoriu mai da dovada si de prostie crasa. Nu s-a gandit dumnealui sa mai taie din salariile lor ca sa le ajunga pana la sfarsitul anului ,dar ce te poti astepta, ca aceasta comuna nu stiu cum face dar in fiecare an are datorii.

  2. Bai copchi cu handicap liberal,ajuns nus cum primar , voi liberalii ati taiat salariile si tu cu homohanca moldoveanca iai facut post de 50.000 de milioane de lei nu tie rusinica ca mananaci ca PSD tia dat salar de sute de milioane tie si moldovencei tale ??

  3. Cerem instiutiilor abilitate respectiv DNA , DGA , simai sunt care sa vad cum moldovanca cu 8 clase a ajuns la biroul fals de populatie angajata cu 50 de milioane salar bani din primarie ??
    Inreb pentru un prieten e posibil sa dai salar de 50 de milioane la o fimeie ce sta acasa // DOAR CA E NESAT DE PRIMAR??

  4. Salariu la molovanca e facut de PSD doule , tu ai salar de 100 de milioane stie poporul de la Dringeni ai facut birou pentru trei buletine pe luna si moldovanca ia 50 milioane din bugetul comunei??
    PUPA POALA POPEI PRIMAR PSD CE ESTI!

  5. RUSINE moldovan de ce urasti PSD el a dat cetatenie la fimeia ta oi catalin , PSD IO FACUT POST GRAS TU IEI 100 DE MILIOANE moldovaca 51 di milioane de la 3 buletine … di ci esti prost si certi PSD care teo facut om. .oule ? te uibesc s
    trezestiti tactu tot .ou esti… adica ziarist?

  6. Citind prostiile de mai sus, imi dau seama ca s-au mobilizat analfabetii pzd…cool… Ar trebui sa mai treceti pe la scoala, baieti! Doamna invatatoare va asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *