Petrecerea de trei zile de la Cornișa va ajunge la aproape 100.000 euro

Parcul Cornisa BotosaniCele trei zile de distracții organizate pentru deschiderea oficială a Parcului Cornișa vor costa aproape 100.000 euro. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că această cheltuială nu este mare, având în vedere că trebuie promovat obiectivul care este unic în România.

Autoritatea locală pregătește cu ocazia acestui eveniment, care va avea loc între 17 și 19 mai, spectacole cu renumiți artiști internaționali și naționali.

Primarul a declarat că banii pentru organizarea evenimentului vor proveni din sponsorizări, dar și din bugetul local.

Nu e mare cheltuiala, pentru că noi oricum organizam în fiecare an Zilele orașului și vrând-nevrând făceam două-trei zile de spectacole și ne costa niște bani. La anvergura Parcului Cornișa, care e ceva unic în România și unic pentru Botoșani, este necesară și o deschidere pe măsură, că altfel nu o să audă lumea de tine. Am fost prezenți la tot ce a însemnat târg de turism, am luat legătura cu cele trei aeroporturi din zonă, cu Suceava, Bacău și Iași. La anvergura acestui proiect, nu pare mult un spectacol de genul acesta. Noi solicităm 200 mii lei pentru cele două zile în care considerăm că organizăm Zilele orașului. Pentru prima zi suntem în discuții avansate cu sponsori, iar o parte din sume vor fi plătite și din bugetul DSPSA. Ne propunem să obținem 250 mii din sponsorizări. Toată cheltuiala posibil să ajungă la 100 mii euro”, a precizat Flutur.

Pe scena care va fi amenajată la Cornișa vor urca artiștii internaționali Dr. Alban, Sheyla Bonnick de la Boney M, Nana, Ottawan, Natalia Gordienko, precum și artiștii naționali: Holograf, Voltaj, Proconsul, Amadeus, Shift, Connect R, DJ Rynno ft. Sylvia, Ioana Ignat, Feli, Sore și Gelu Graur.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că vor fi invitați, cu ocazia acestui eveniment, cei care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv.

 Vom avea invitați, de la cei care au contribuit efectiv, respectiv constructori, proiectanți, consilieri locali din două-trei legislaturi, cei de la Ministerul Dezvoltării, ADR Nord-Est, AMPOR. ”, a adăugat  Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *