Mirel Manea și renumita sa orchestră vor concerta la Festivalul Ziua României pe Broadway din America, în fața unui public de peste 25.000 de persoane

botosaneanul Mirel Manea la New YorkTrompetistul Mirel Manea, cunoscut publicului din întreaga țară și nu numai, a fost invitat să susțină un concert la New York, în America. Acesta va participa la a XX-a ediție a Festivalului Ziua României pe Broadway, în organizarea organizației Romanian America Business Council.

Botoșăneanul Mirel Manea va fi însoțit de membrii grupului său, Mădălina Raluca Horeanu, Virgil Ștefan Prispian, Tiberius Zlotariu, Alin Zlotariu și Ciprian Florin Dăscălescu. Aceștia vor susține, sâmbătă, 18 mai, un concert în fața unui public internațional din mai mult de 100 de țări. La Festival sunt așteptate peste 25.000 de persoane.

Când viața te ia prin surprindere, în cel mai frumos mod cu putință, cuvintele nu-și mai găsesc calea spre exprimare și rămâi gâtuit de emoție. Astfel de clipe am trăit și eu cu cateva zile în urmă când am primit invitatia oficială de a concerta in America, la New York. Pentru mine, de fiecare dată, este o adevărată bucurie să-mi intalnesc publicul, alături de Orchestra mea, artiști extraordinari care mă însoțesc și mă acompaniază pe scenele lumii”, a spus Mirel Manea.

Acesta a mai concertat, alături de formația sa, la Vatican sau Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *