Veste mare pentru pensionari! Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, a făcut anunțul care îi privește pe cei de vârsta a treia

stiri, botosani, marius budaiVeste mare pentru toți pensionarii din România. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, care a vorbit despre biletele de tratament pe care le vor primi pensionarii în 2019, scrie Capital.ro.

”Guvernul a aprobat, la inițiativa Ministerului Muncii și Justiției Sociale, numărul biletelor de tratament balnear care se vor acorda în anul 2019 prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP).

Astfel, Guvernul a stabilit că, din suma de 335.113.000 lei prevăzută prin Legea privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 cu această destinație, vor fi asigurate în unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice 60.000 de locuri la tratament balnear în acest an.

Biletele vor fi repartizate pe 19 serii, durata unui sejur fiind de 16 zile. Prețul biletului include 12 zile de tratament balnear”, se arată pe site-ul partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com