Fără limite! Salariile colosale ale angajaților din Consiliul Județean cresc și anul acesta. Vezi cât vor primi!

sediu, consiliul judetean, stiri, cj, botosaniSalariile angajaților Consiliului Județean dar și ai direcțiilor din subordine vor crește și anul acesta, potrivit unui proiect de Hotărâre de CJ ce urmează a fi supus spre aprobare în ședința din 23 aprilie.

Astfel, de la 1 mai 2019, salariul de bază al secretarului județului va fi de 14.248 lei, asta în condițiile în care în luna martie 2019 salariul de bază era de 13.015 lei.

Arhitectul șef al județului va avea un salariu de bază, de la 1 mai, de 13.874 lei față de 12.673 lei cât avea în martie iar directorul executiv din CJ va avea un salariu de bază de 13.666 lei față de 12.483 lei în martie.

Un șef de serviciu va avea salariul de bază de 11.669 lei față de 10.659 lei.

Salarii de bază mai mari vor avea și auditorii, dar și consilierii din Cabinetul președintelui.

Potrivit notei de fundamentare, salariul de bază pentru funcțiile de conducerea la gradul II ”s-a stabilit în raport cu responsabilitatea, complexitatea și impactul deciziilor impuse de atribuțiile corespunzătoare activității desfășurate. Salariul de bază prevăzut la gradul II cuprinde sporul de vechime în muncă la nivel maxim. Personalul care exercită activitatea de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10%. Personalul din CJ nominalizat în echipele de proiecte finanțate de fonduri europene beneficiază de majorarea salariului de bază cu până la 50%, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat”.

La Direcția pentru Protecția Copilului salariul de bază al directorului general va fi de la 1 mai de 12.876 lei, iar al unui șef de serviciu de 11.087 lei.

La Direcția de Drumuri și Poduri, salariul de bază al directorului executiv va fi de 12.876 lei iar a directorului adjunct de 12.439 lei.

Vezi aici noile salarii de bază ale angajaților CJ și unităților subordonate de la 1 mai 2019!

Vezi aici salariile de bază din martie 2019!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *