Abonamente cu reducere în parcările cu plată din municipiul Botoșani pentru o anumită categorie de cetățeni

Primăria Botoșani va introduce un nou tip de abonament printr-o modificare a regulamentului parcărilor cu plată, astfel încât riveranii parcărilor cu plată să aibă posibilitatea să-și achiziționeze un abonament valabil pentru o lună de zile la prețul de 70 lei.

Abonamentul va putea fi folosit în parcarea adiacentă domiciliului celui care solicită acest lucru.

Măsura va fi valabilă doar pentru riverani, ceilalți botoșăneni urmând să plătească, în continuare, 100 lei abonamentul la parcările cu plată pe lună.

Acest abonament le va permite parcarea pe toată perioada acestei luni în oricare loc va fi disponibil în parcarea nominalizată în abonamentul pe care l-am trecut într-o anexă a Hotărârii de Consiliu Local, parcările fiind identificate și cu numere de la modificarea acestui regulament prin hotărâre. O facilitate pe care au cerut-o cetățenii și venind în întâmpinarea lor, am introdus abonamentul și cu o reducere, astfel încât dacă pentru o lună de zile aveam un abonament în cuantum de 100 lei, pentru parcările riveranilor va fi 70 lei. Și am mai introdus un abonament valabil un an de zile pentru toate parcările municipiului Botoșani în cuantum de 1000 lei”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Măsura va intra în vigoare cel mai probabil în luna iunie, după ce modificările vor fi supuse dezbaterii publice și Consiliului Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *