VIDEO Iarna s-a întors la mijloc de aprilie! Pe DN 17, drumarii au trecut la deszăpezire

Iarna s-a întors în la mijloc de aprilie, în județul Suceava. Miercuri dimineață, ningea puternic pe DN 17 pe Mestecăniș, dar și pe DN 17A, în zona Moldovița, unde drumarii au scos utilajele pentru deszăpezire.

Potrivit DRDP Iași, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără probleme cauzate de starea vremii sau a carosabilului.

Cerul este acoperit, cu ninsori înregistrate în zonele Mestecăniș, Vatra Dornei (DN 17) și Vatra Moldoviței (DN 17A), județul Suceava, și ploi în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.
Carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 1-2 cm pe DN 17A, uscat în județul Galați, Vrancea, respectiv umed în rest.

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 7 autoutilaje și s-au răspândit 63 tone de material antiderapant, în special în județele Suceava (DN 17, DN 17A) și Neamț (DN 15, DN 15B, DN 12C).

Temperatura aerului în regiune înregistrează valori pozitive: Iasi 5°C, Suceava 1°C, Focșani 8°C, Galați 6°C, Bacău 5°C, Câmpulung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *