Acum este una dintre cele mai puternice femei din politica românească. Cum arăta când trăia la Botoșani

Raluca Turcan, originară din Botoșani, are 42 de ani și de mai bine de 16 ani face politică. A intrat timidă în această lume, dar a avut un sprijin de nădejde. Theodor Stolojan a susținut-o, astfel că într-un timp scurt a ajuns în fruntea Partidului Liberal Democrat (PLD), condus de metorul ei. Evoluția liberalei este una vizbilă: de la ținută, coafură, culoarea părului și până la discurs. Iată cât de mult s-a schimbat la față în ultimii ani, scrie Click.ro.

S-a născut pe 2 aprilie 1976, în Botoșani, și a intrat în politică, în PLD. Theodor Stolojan este cel care a susținut-o de-a lungul timpului, în evoluția politică. După unirea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat, Raluca Turcan a devenit vicepreședintele al PD-L, și ulterior, a ajuns în conducerea PNL.La bază este economist și specialist în comunicare și relații publice, însă în Parlament s-a manifestat pe domeniul Educației, fiind membru al comisiei de învățământ al Camerei Deputaților.A absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, diplomă în economie și SNSPA București, fiind masterand în Comunicare și Relații Publice. A făcut și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Național de Apărare.

Între 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde obținut o diplomă în rusă comercială. „ Am primit o bursă din partea Guvernului României. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Turcan.La începuturile sale, liberala apărea în public ca o fetiță. Purta rochii și fuste comune, la care de multe ori asorta bentițe. Nici coafura nu era una ieșită din comun.Era o apariție extrem de simplă. Dar, odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan, au crescut. A cunoscut oameni importanți ai lumii și astfel gusturile sale în materie de modă s-au rafinat.

Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă. La un moment dat, designerul Cătălin Botezatu a spus despre Raluca Turcan că este cea mai bine îmbrăcată femeie din politica românească, surclasând-o pe Elena Udrea.„Din punct de vedere vestimentar și al atitudinii, mi se pare extraordinar de bine îmbracată. Are atitudine, prestanță, poarta de cele mai multe ori haine de firmă”.

Și Adina Buzatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Ralucăi. ”Raluca Turcan este un model de eleganță feminină în politică, prin prisma faptului că, deşi poartă haine decente, nu arată niciodată bătrânicios, reuşeşte să îmbine piesele în trend cu cele clasice şi foloseşte întotdeauna haine din ţesături de calitate, fapt ce conferă rafinament ţinutelor”. Potrivit declarației sale de avere, aceasta deține bijuterii în valoare de 7.000 de euro.

În prezent, Raluca Turcan este prim-vicepreședintele PNL, deputat de Sibiu și cetăţean de onoare al Statului Nebraska, SUA. Este căsătorită cu Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al fostului președinte Traian Băsescu, și au împreună un băiat de 12 ani. Naș de cununie le-a fost Theodor Solojan.

5 thoughts on “Acum este una dintre cele mai puternice femei din politica românească. Cum arăta când trăia la Botoșani

  1. Corect ! acastadouamna de 0 lei a votat sa ne taie salarile si pensiile eu batran cum sa spun bine de o leproasa care a fost sub basescu , libidinosu BLAGA a trecut pe desupt la multi jegostiuite ce fata are!

  2. A stat sub biroul lui stolo si a lu base altfel…! ce a facut barbatsu nu era acolo!, un ..ou portocaliu de la gasit.

  3. nascuta din popor tasu un amarat de taran roman .impotriva poporului ?

    Nu credeam ca o taranca de dintre tarani uraste poporul!
    Cum sa votezi taierea salariilor cu udrea, blaga, basescu, liberali care ne urasc pe noi poporul?

  4. PDL a urat pe noi cei 20 de milioane din popor ..ei sunt vro 200000 de mii de hapaii care ne lasa fara paine … au taiat salarile si pensiile… au tras in popor cand au fost rascoale in 1907 …. in 1944 tot ei….vai au ucis evreii sau jidanii acum mai nou tiganii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *