Ți se face silă! Un medic din Botoșani arată cât de murdari se prezintă unii pacienți la consult. „Pe vremea bunicii mele trebuia să te speli”

Un medic din Botoșani arată cât de murdari se prezintă unii pacienți la medic. Este vorba despre medicul Elena Cardaș, care a postat pe pagina sa de socializare cum arată mănușa sa după ce a consultat un pacient la Săveni.

Pe mănușă sunt urme vizibile de mizerie.

„Mănușă după consultul unui pacient. Pe vremea bunicii mele cel puțin trebuia sa te speli in două situații: cand mergeai la biserică și la doctor. Dar eram in secolul trecut”, este mesajul transmis de Elena Cardaș.

5 thoughts on “Ți se face silă! Un medic din Botoșani arată cât de murdari se prezintă unii pacienți la consult. „Pe vremea bunicii mele trebuia să te speli”

  1. Cucoana sa-ti fie rusine am lesinat nu ma pot spala !
    la 200 de milioane tre sa rezisti !
    RUSINI SA-TI FIE ,EU LESINATU!
    POPORUL ROMAN E SPALT SPAGA E MICA !
    SA VA FIE RUSINE OMUL BOLNAV…. E BOLNAV…. UNEORI NU POATE SA SE NU SE SPALE… CAND E LESINAT….
    RUSINE MERITI 200 DE MILIOANE….DE ASTA IEI O AVERE PE LUNA…

  2. Daca tie scarba de oameni cum ai ajuns medic ?? ai facut la distanta, rusine sa spui asta daca erai in razboi si te napadeau paducii trebuia sa tratezi bolnavii….rani deschise…morti vii??
    Un articol defaimator la adresa populatiei , pleaca dute si lucreaza …..unde vrei nu esti bun de medic…doamne fere au intrat in sistemul medical de fapt scoala profesionala de medici….

  3. Asta care doarme pe ea,(şi-n pijama în timpul gărzii) şi care nu se oboseşte să mai consulte pacienţii când urmăreşte serialul TV,lăsând pacienţii pe mâna asistentelor,şi care primeşte bani pentru sinecură,la vârsta ei nu pricepe că ţăranul român care lucrează 20 de ore pe zi, adus fiind la ,,urgenţă”,poate nu a mai avut timp să se spele….

  4. Mirosul spagii iti place ?
    nu tie rusine , nu ai ce cauta in sitemul medical spaga are mirosa bine !
    rusine din nou !
    cum iti permiti sa jignesti bolnavii , oamnei care chiar….sufera !.
    Nu am putu sa cred ca un medic , de fapt declatati e facuta de un …… fara caracter… fara Hipocrate….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *