Comunicat PSD: Standard de viață mai ridicat pentru 136.551 de botoșăneni din 37 de localități: 72,5 milioane de euro pentru alimentări cu apă, canalizare și iluminat public

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a prezentat miercuri un bilanț al investițiilor aprobate, finanțate și care se află în diferite stadii de realizare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020 și din fonduri europene pentru infrastructura de utilități, alimentări cu apă, canalizări, stații de epurare și iluminat public din localitățile județului.

În prezent la nivelul județului se realizează lucrări la 42 de obiective de investiții pentru racordarea, extinderea și modernizarea rețelelor de utilități publice din 37 de comunități locale din Botoșani, de care vor beneficia 136.551 de cetățeni.

De asemenea, județul Botoșani beneficiază pentru prima dată de fonduri pentru reabilitarea iluminatului public în mai multe localități din mediul rural, inclusiv de finanțare pentru achiziţionarea şi instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru gospodăriile care nu sunt racordate în prezent la curent electric.

Interesul nostru, al parlamentarilor social-democrați și al conducerii Consiliului Județean a fost acela de a cuprinde în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală cât mai multe localități din Botoșani care nu erau alimentate cu apă potabilă curentă și nu aveau canalizare sau stație de epurare. Suntem conștienți că mai avem încă multe de făcut pentru a dezvolta fiecare localitate, însă cel mai important este ca fiecare botoșănean să aibă condiții de viață decente, indiferent în ce zonă a județului locuiește. Știm că mai sunt unități administrativ teritoriale pentru care sunt necesare fonduri pentru apă și canalizare. Le avem în vedere și pe acestea”, a declarat Doina Federovici.

 

6 thoughts on “Comunicat PSD: Standard de viață mai ridicat pentru 136.551 de botoșăneni din 37 de localități: 72,5 milioane de euro pentru alimentări cu apă, canalizare și iluminat public

  1. Are vreun nume lumea imaginara in care traiti?? Preturile au sarit in aer, investitii zero, sanatate zero, invatamant la pamant, justitie distrusa complet de dragul hotilor, izolati total pe plan extern, ajunsi de rasul intregii lumi civilizate datorita primului ministru analfabet, migratie a milioane de romani in strainatate…. Asta s-a intamplat in doar 2 ani!!

    ATI DISTRUS TOTUL, NEMERNICILOR!!

    Acum mergeti sa behaiti la dragnea si sa-i multumiti pentru faptul ca bugetul Botosaniului este de 5 ori mai mic decat cel al Teleormanului! Slugi penibile ce sunteti! Ma apuca sila…

  2. Măi , ha,ha,ha , arunci pe gură toate mizeriile care colcăie în capul tău cuprins de o ceață deasă. fără suport în realitate. In locul tău dădeam pesediștilor următorul răspuns – corect și la obiect: investițiile de peste 42 milioane euro ( ceea ce este adevărat) se datoresc în primul rând celor care au depus proiecte viabile, nu guvernării PSD. Tu ce crezi? Dacă un proiect a fost evaluat cu doar 12-13 puncte putea fi finanțat prin dispoziția Guvernului sau a doamnei Federovici? CATEGORIC, NU și din simplul motiv că majoritatea evaluatorilor nu sunt în nici un caz prietenii PSD-ului, din contra. Dacă vrei să faci opoziție cu orice preț, fii inteligent și vino cu dovezi, nu acționa prostește!

    1. Marie, scoate capul din Rromania TV! Tot ce am spus este adevarat. Iar te bagi in seama? Cine dracu’ face proiectele? Nu slugile pzd-iste din administratia locala, puse pe functii banoaste doar pentru ca sunt yesman-i incompetenti? Vezi ca suna postasul, aduce pensia la prosti!

  3. Aveti perfecta si in totalitate dreptate…d-na Maria. Pe cuvant. Fara PSD nu era teatrul Eminescu finalizat,fara PSD nu era Botosani-Tg Frumos finalizat,fara PSD nu era Botosani ultimul judet din tara la tot ce vrea PSD-ul…TOTUL ESTE INFLORITOR SI CUM TREBUIE:))) Cu toate astea…..si multe altele,fiti fara grija ca se vor gasi in continuare multa,dar multa „prostime” care sa creada in d-voastra:))) Vorba aia….”care-i prost,i-ai si traista”:)

  4. Suntem ultimul judet din tara in ceea ce priveste infrastructura de orice tip : nu avem canalizare si apa curenta in multe localitati(sau in zonele limitrofe din localitatile mari), nu avem conducte de gaz in partea de nord a judetului, nu avem drumuri, nu avem cai ferate la un nivel decent, nu avem aeroport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *