Directorul Urban Serv: Anul viitor va fi o problemă a locurilor de veci în municipiul Botoșani. La Pacea nu mai există niciun loc de veci

Directorul societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, atrage atenția că problema locurilor de veci se acutizează, iar Primăria Botoșani trebuie să găsească soluții.

Acesta a declarat marți, într-o conferință de presă, că la Cimitirul Pacea nu mai este disponibil niciun loc de veci, iar la Eternitatea în jur de 110 locuri de veci.

Reprezentanții municipalității i-au în calcul refolosirea locurilor de veci abandonate, însă se așteaptă o poziție a Patriarhiei Române în acest caz.

Din punctul meu de vedere, anul viitor va fi o problemă a locurilor de veci în municipiul Botoșani, problema care trebuie să o gestioneze Primăria Botoșani. Noi avem în administrate două cimitire: Pacea și Eternitatea și există în acest moment în jur de 110 locuri de veci disponibile la Eternitate. La Pacea nu mai există niciun loc de veci. Există cele 7, 5 ha de teren trecute în patrimoniul primăriei din 2015, care trebuie amenajate. Sunt în spatele Cimitirului Eternitatea și așteptăm răspunsul Primăriei pentru a transmite acel teren către Urban Serv, dar în același timp trebuie să existe și fonduri pentru amenajarea cimitirului, a subliniat Buhăianu.

 

One thought on “Directorul Urban Serv: Anul viitor va fi o problemă a locurilor de veci în municipiul Botoșani. La Pacea nu mai există niciun loc de veci

  1. Ohhho se pare ca noua garda ridica spaga ???
    vati tampit ??
    tu vrei sa faci milionu de euro in doi ani sau mai repede???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *