”Revoluție” la societatea Urban Serv cu disponibilizări de personal și comasare de compartimente. Printre disponibilizați, foști angajați ai Armatei și Poliției

Mai mulți salariați ai societății Urban Serv vor pleca acasă de la 1 mai, a anunțat directorul societății, Bogdan Buhăianu. Consiliul de Administrație al Urban Serv a decis, luni, un program de restructurare și reorganizare a societății cu scopul eficientizarea activității.

Astfel, 17 angajați din birouri vor fi disponibilizați, de la casieri, ingineri, contabili, tehnicieni, dispecer, administrator, aceștia urmând să primească câte un salariu compensatoriu.

Planul de reorganizare și restructurare a fost stabilit în urma unor analize în care s-a ținut cont de eficiența fiecărui departament și de contractele pe care societatea le are în desfășurare, susține Buhăianu.

Directorul Urban Serv susține că printre cei puși pe liber se numără și foști angajați ai MAI, care primeau un salariu de la Urban Serv și pensie.

Programul de restructurare și organizare prevede și o comasare a unora dintre compartimente

Pe aceste posturi erau angajați oameni care lucrează în birouri, în speță personal TESA. Am mers foarte mult pe eficiență. Redistribuirea sumelor care reies din acest plan de restructurare va făcută prin creșteri salariale la șoferii care lucrează pe utilajele grele, spre investiții în mecanizare și lucrătorii din salubrizare. Doar două persoane ar putea fi reintegrate în societate în producție ca șoferi. Era necesară o modificare a organigramei cu restructurarea ei, pentru a eficientiza munca și a aduce o productivitate crescută unității. Am repoziționat unele posturi de la TESA către producție și am desființat posturile vacante care existau în organigramă, 18 la număr, tot TESA, care puteau fi ocupate, dar erau libere. Nu am desființat niciun post care ține de producție, de salubrizare și colectare gunoi. O parte din cei disponibilizați au atât salariu din partea Urban Serv. cât și pensie din Poliție, Armată sau alte structuri”, a precizat Buhăianu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *