9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament NOU

unique residence botosani (1)Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, astăzi ne-am propus să facem un survey asupra celor trei motive din seria de argumente ”De ce un apartament NOU?”, prezentate până acum :

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

O construcție realizată conform perfecțiunii parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură SIGURANȚA.

RELAXEAZĂ-TE în noua ta locuință!

O locuință SMART Home personalizată conform nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, cu dotări moderne, materiale de calitate și inovatoare, îți asigură CONFORTUL.

TRĂIEȘTE pe măsura ta!

…Să visezi din vechea locuință?…

Sau, să trăiești într-un ansamblu nou de apartamente,  înconjurat de certitudini ?!

Și, un scurt preview asupra celorlalte 6 motive :

VEZI diferența!

O construcţie trebuie întreţinută permanent. Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau persoanelor ce au depus un efort considerabil.

ATINGE durata maximă de viață!

Durata de viață a clădirilor vechi cât și a celor noi este de 50 – 100 ani, aici intervenind mai mulți factori legați de materialele de construcție, tipul de structură, normativele respectate, influența factorilor externi – CUTREMURE.

SIMTE confortul!

Materialele folosite atât pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele aflate în vigoare. Un proiect verificat de către verificatori autorizați răspunde la toate cerințele: rezistență și stabilitate, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică, mediu.

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Materialele utilizate în construcția blocurilor noi n-au suferit fenomenul de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine.

CREEAZĂ, ai libertatea!

Încă din stadiul construcției unui bloc nou, se poate proiecta asigurarea unui confort sporit specificat de beneficiar, cu recompartimentările dorite, fără a afecta structura de rezistenţă.

ALEGE unde vrei sa fii!

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament, poți decide cum vrei să arate viitorul tău!

unique residence botosani (1)Reiterăm astfel principalele 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, care ar justifica alegerea modului de viață pe care ți-l poate oferi un apartament marca UNIQUE Residence din cadrul proiectelor rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în 4 zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași, aflate în diverse stadii de realizare:

One thought on “9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament NOU

  1. Hahahha ce chestie amuzanta ! Blocurile vechi cu structuri rezistente facute de comunisti sunt mai sigure decat colile de hartie pereti de gips carton interiori se aude cand isi f…e vecinul pe vecina , cand te intorci in pat….cad tencuielile de pe tavane dupa 4-5 ani , instalatiile trebuie schimbate…. e mare jignire la adresa tovarasului .NICOLAE CEAUSESCU se invarte in mormant..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *