Aproape 100 de botoșăneni prezenți la lansarea candidaților Pro România de la București

lansare candidati Pro Romania la europarlamentare- Victor PontaNu mai puțin de 100 de botoșăneni au fost prezenți la Romexpo la lansarea candidaților Pro România pentru alegerile europarlamentare, susține deputatul Pro România, Mihaela Huncă.
Partidul Pro România a organizat duminică, la Romexpo, evenimentul de prezentare a candidaților la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.
Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu se află pe primele două poziții ale listei întocmite pentru alegeri.
Așa cum am mai afirmat, lista Pro România pentru alegerile parlamentare este deschisă de un careu de ași: liderul Pro Romania Victor Ponta, urmat de comisarul European Corina Cretu, Mihai Tudose si Iurie Leancă. Lista este continuată de Geanina Puscasu, Gabriela Podasca, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu si Ionela Danciu, in total fiind 33 de candidati. Pro România crește pe zi ce trece! Este singura formațiune politică unde pot veni toți cei care s-au săturat de minciuni, de sfidare și de planuri eșuate în infrastructură. Corina Crețu a susținut că Europa are bani pentru drumuri, autostrăzi și alte proiecte majore, însă nimeni din Guvernul PSD nu-i cere. Noi,  vom fi  alături de partidele progresiste din Europa. Europarlamentarii Pro România vor  lupta ca bugetul Uniunii Europene să prevadă mai mulţi bani pentru investiţii şi pentru dezvoltarea țării, bani pe care viitoarea Românie ProEuropa va ști cum să-i folosească în interesul românilor ”. Din ce în ce mai mulți botoșăneni vin și vor veni alături de noi pentru că PRO România unește oamenii! Să fim uniți și la scrutinul din 26 mai și să stopăm prin vot umilirea și izolarea românilor promovată până acum cu nerușinare de PSD!”, a declarat deputatul botoșănean membru Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *