FOTO Premieră! Expoziție de mașini de epocă la Botoșani. Autoturisme de peste 40 de ani, expuse în parcarea Elvila

stiri, botosani, masini de epoca (8)O expoziție de mașini de epocă au fost expuse, duminică, la Botoșani, în cadrul evenimentului intitulat „Retro Parada Primăverii 2019”. Aproximativ 30 de mașini vechi au fost expuse în parcarea magazinului Elvila, acțiunea fiind organizată de Retromobil Botoșani, club condus de omul de afaceri Cătălin Apetrei.

Mașinile, care au valori de piață de la câteva mii de euro la câteva zeci de mii de euro, aparțin unor pasionați din Botoșani și Suceava. Printre exponate se află autoturisme Dacia 1100, Dacia 1300, Wartburg, Volkswagen, Mercedes Benz, Porche, Cadillac sau Lincoln fabricate în anii 70.

Acest eveniment se organizează în acest an, dar la noi în Botoșani este pentru prima dată, pentru că nu am avut mașini. Au început să apară mașini și avem acest parteneriat cu cei de la Suceava. Toate mașinile au minim 30 de ani și au toate elementele originale. Am vrut să arătăm publicului din Botoșani că există și altfel de mașini”, a afirmat Cătălin Apetrei, care deține un Cadillac din 1978, care este dotat cu cutie de viteză automat, scaune și geamuri electrice sau climă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *