Investiție de peste 4 milioane de lei în modernizare drumurilor dintr-o comună din Botoșani. A fost stabilită și firma care execută lucrarea

asfaltare strazi Saveni - BotosaniO investiție de peste patru milioane de lei va fi făcută în modernizare drumurilor din comuna Leorda din județul Botoșani. Primăria Leorda a încheiat un contract în valoare de 4,3 milioane de lei, cu societatea comercială Tino Unitrans SRL, controlată de omul de afaceri Marcel Bîrsan, în vederea realizării de „servicii de proiectare și execuție lucrări aferente proiectului <Modernizaeea drumuri sătești în comuna Leorda>”.

Contractul, care are finanțarea asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prevede modernizarea a 5,2 kilometri de drumuri de interes local și construcția de rigole betonate pe 3,99 kilometri. De asemenea, vor fi făcute nouă podețe și un pod din beton armat. Vor fi amenajate, totodată, două treceri la nivel cu calea ferată.

Lucrările vor fi finalizare în termen de 18 luni.  Termenul cuprinde două luni de proiectare și 16 de execuție

 

One thought on “Investiție de peste 4 milioane de lei în modernizare drumurilor dintr-o comună din Botoșani. A fost stabilită și firma care execută lucrarea

  1. Dacă lucrați ca la Manoleasa-Rădăuți e groaznic erau cei de la Drumuri și reparau ,eliminat suprafețe de asfalt faramicios ,dezastru ce au facut cine a lucrat la drumul acela ,bătaie de joc macalet ….de ce ai semnat receptia??? Nimeni nu răspunde de furtul banului public ,de ce nu se sesizează Prefectul, poliția,DNA, sunt bani aruncați….. Până când va bateti joc ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *