Costel Șoptică îl face laș pe președintele Consiliului Județean, după protestul șoferilor

Președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a declarat dezamăgit de modul cum au tratat șefii județului protestul șoferilor de la începutul acestei săptămâni.

Șoptică a afirmat că președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, nu a avut măcar deecența de a fi prezent în fața protestatarilor, dovedind astfel un dispreț față de cetățeni.

Pe lângă dispreț am remarcat și o anumită lașitate pentru că a ales să nu fie prezent și să discute cu protestatarii. Măcar în ceasul al 12 lea trebuia să discute cu aceștia, dar nu a făcut acest lucru pentru că nu a venit cu nicio soluție”, a spus Șoptică.

Și vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a fost criticat de liderul PNL Botoșani.

Am rămas surprins de vicepreședintele Birta, care cu nonșalanță a explicat cine este dumnealui sau din ce mediu vine. Mă interesază mai puțin ca cetățean cine este dumnealui, ci mă interesează maniera în care va rezolva aceste problematici legate de drumuri. Nu au precizat suma minimă necesară pentru lucrările de reparații și nu au făcut niciun fel de precizare de unde provin banii, Dacă dăm banii de la drumul de la Vorona și de la Prăjeni să plătim în partea asta, nu am rezolvat nimic”, a menționat Șoptică.

El i-a sugerat președintelui CJ să facă demersuri la nivelul Guvernului și să solicite bani din fondul de rezervă pentru a rezolva provizoriu problema drumurilor ciuruite și pentru a nu lua din banii alocați pentru drumurile anunțate a fi asfaltate anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *