FOTO! S-au călcat în picioare pentru un loc de muncă. Ministrul Muncii, printre sutele de botoșăneni care au participat la bursă

Sute de botoșăneni au participat, vineri, la Bursa generală a locurilor de muncă. Printre cei dornici să se angajeze s-au aflat și persoane de peste 40 de ani. La deschiderea oficială a participat ministrul Muncii, Marius Budăi, care a fost întâmpinat cu pâine și sare, dar și prefectul Dan Șlincu.

Ministrul a discutat cu angajatorii, dar și cu șomerii. El le-a reamintit acestora că salariul minim pe economie a fost majorat în acesta n.

Sper ca și dvs. dar și angjatorii să vă atingeți scopul comun. Dumneavoastră să vă găsiți un loc de muncă, iar angajatorii să-și selecteze personalul de care are nevoie. Măsurile din programul de guvernare încep să-și producă efectele. În ultimele doi ani România au fost create 225 mii locuri de muncă și suntem în situația în care mediul de afaceri reclamă din ce în ce mai des lipsa forței de muncă. De aceea, am speranța că ziua de astăzi va fi un succes pentru ambele părți”, a declarat Budăi.

La bursa au fost disponibile peste 500 de locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *