Nimeni nu se aștepta! Din ce câștigă bani botoșăneanul George Burcea, soțul Andreei Bălan

Foto: Facebook/ George Burcea

Botoșăneanul George Burcea este un adevărat familist de când s-a însurat și are grijă ca Andreea Bălan să găsească mereu mâncare caldă când ajunge acasă. E lângă rolul său de bucătar, acesta este la datorie cu ambele fetițe. Pentru titlul de cel mai bun soț, el și-a sacrificat însă cariera, scrie Libertatea.ro.
În timp ce soția lui și-a văzut de cariera muzicală și de celelalte proiecte în care este implicată, actorul George Burcea a fost nevoit să facă o serie de compromisuri pentru bunăstarea familiei. Mai precis, a pus cariera pe loc secund, pentru a avea suficient timp să se ocupe de treburile casei, dar mai ales să aibă grijă de cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan, Ella și Clara.

Dacă până acum era prezent pe micul ecran prin intermediul spoturilor publicitare, de ceva vreme George nu a mai căutat nici un proiect de acest gen. Mai mult, conform unor surse din apropierea celebrului cuplu, nu s-a mai prezentat nici la castingurile organizate de regizorii de teatru, pe care nu le rata până să se căsătorească! Singurul act artistic în care s-a implicat a fost un lungmetraj, pentru care a filmat înainte ca Andreea să o nască pe Carla, mezina familiei.

Viața de casnic are însă și lucruri bune. Pe lângă satisfacția sentimentală care derivă din faptul că stă cu fetițele lui, George a găsit soluția să facă și ceva bani în plus. Profitând de pe urma capitalului de imagine pe care l-a dobândit ca urmare a relației cu Andreea Bălan, actorul a început să câștige de pe urma postărilor sale pe site-urile de socializare. Având un profil curat – nu a fost implicat în nici un scandal mediatic  -, multe branduri românești caută să se promoveze cu ajutorul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *