Președintele CJ s-a răzgândit: Suplimentează bugetul la FC Botoșani

antrenament fc botosani, stiri, botosani, profi izobek , afc junior - CopyPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a decis să suplimenteze fondurile către FC Botoșani, după o întâlnire cu oficialii clubului. Inițial, acesta a declarat că anul acesta va fi impusă o sumă maximă la capitolul sport, respectiv 100.000 lei, însă Macaleți a revenit asupra declarației și spune că va direcționa către FC Botoșani încă 100.000 lei.

Eu făcusem o declarație pe care mi-o rectific. Am spus că dau numai 100.000 lei la sport ca să poată să se încadreze cât mai multe asociații. Am ridicat plafonul la 200.000 lei. Am majorat suma de anul trecut pe total proiecte finanțate din fonduri nerambursabile cu încă 100.000 lei, pe care să îi dau la FC Botoșani în ideea că o să vină cu un proiect eligibil. Ideea este de a promova Botoșaniul, iar FC Botoșani este un ambasador al Botoșaniului”, a spus Macaleți.

Anul trecut, clubul a primit o finanțare de 282.000 lei de la Consiliul Județean.

One thought on “Președintele CJ s-a răzgândit: Suplimentează bugetul la FC Botoșani

  1. FC Botosani nu prea mai este un ambasador pe niciunde, de vreme ce va ,,promova” în Divizia B. Când o să înțelegem că Iftime privește fotbalul ca pe o simplă afacere. El cîștigă de pe urma fotbalului, nu finanțează clubul din preaplinul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *