FOTO Scandal de proporții făcut de un botoșănean. Și-a distrus locuința și a inundat holul blocului în care locuiește

Un botoșănean de 48 de ani a provocat un scandal de proporții în locul în care locuiește, de pe strada Ștefan Luchian, nr.4, din municipiul Botoșani. M.O. și-a distrus camera de cămin în care locuiește, și-a spart ușa, a stricat bunurile din interior și, mai mult decât atât, a distrus și conducta de apă și canal, inundând holul blocului.

Disperați, vecinii au cerut ajutorul polițiștilor locali pentru a-l calma pe individ.

Inclusiv în data de 10 aprilie, în jurul orelor 9.30, au intervenit polițiștii locali, la solicitarea telefonică a președintelui asociației, care a sesizat faptul că M.O. a distrus conducta de apă şi canal, inundând holul comun al blocului, ceea ce împiedică folosința normală a locuințelor de către ceilalți locatari.

„Echipajului mobil din cadrul Poliției Locale Botoșani, a revenit pentru soluţionarea celor sesizate, constatându-se că aspectele sesizate se confirmă, persoana reclamată punând în pericol bunurile și persoanele care locuiesc în imobil. Deoarece bărbatul prezenta semnele unei persoane cu afecțiuni psihice şi având un comportament violent, polițiștii locali l-au extras din imobil, solicitând sprijinul S.J.A. pentru a fi transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *