FOTO Comercianții moldoveni din Piața Centrală lăsați fără marfă de polițiștii locali

Comercianții moldoveni din Piața Centrală din municipiul Botoșani au fost lăsați fără marfă de polițiștii locali în urma unor controale efectuate în dimineața zilei de marți, 9 aprilie.

Fiind perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, au desfăşurat misiuni în Piața Centrală. Astfel, în sectorul destinat producătorilor agricoli din Piața Centrală (intrare Hala de Carne), au fost identificate trei persoane, dintre care două din Republica Moldova, care aveau expuse spre vânzare produse alimentare (unt, peşte, pate, orez, tăiţei, condimente, pastă tomate, biscuiţi etc.), fără a deține documentele de proveniență a mărfii.

Pentru fapta lor, comercianţii au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.12/1990, cu amendă în cuantum de 500 lei, iar marfa ce o aveau expusă spre vânzare, a fost confiscată și introdusă în Camera de Corpuri Delicte a Poliției Locale.

În perioada următoare, polițiștii locali vor continua acțiunile pe această linie şi sfătuiesc cetăţenii să nu achiziţioneze şi să consume produse alimentare din categoria celor care sunt supuse alterării rapide și pot pune în pericol sănătatea consumarilor (unt, maioneză, peşte, lapte, brânză, ouă, carne).

One thought on “FOTO Comercianții moldoveni din Piața Centrală lăsați fără marfă de polițiștii locali

  1. Nu au cotizat la timp si cat samsarii din piata centrala. Huuuu !!!!!!! Politia locala …
    Banditi vanduti ciumei rosiiiii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com