Anunț lansare apel de selecție nr. 2/2019 pentru Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”

antet, gal codrii hertii, stiri, botosani

 

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței lansează în perioada 15.04.2019 – 31.05.2019  apel de selecție nr. 2/2019 pentru Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”

Solicitanții eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței” sunt:

  • Cooperativă agricolă (înființată în baza Legii nr. 566/2004, art.6, lit. e) cu modificările și completările ulterioare) de pe teritoriul G.A.L., iar investițiile realizate să deservească interesele propriilor membri;
  • Societate cooperativă agricolă (înființată în baza Legii nr. 1/2005 cu modificările și completările ulterioare, iar investițiile realizate să deservească interesele propriilor membri) de pe teritoriul G.A.L.;

Fondurile disponibile (valoarea publică) pentru Măsura 6 „Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”  sunt de 189.647,00 Euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect  este de 189.647,00 Euro.

Data limită de depunere este 31.05.2019, orele 14.00. Proiectele se vor depune la sediul G.A.L. Codrii Herței din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului în vigoare, disponibil pe site-ul Asociației Grupul Pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Hertei, www.codriihertei.ro.

Pentru informații suplimentare, Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței va pune la dispoziție un birou de relații cu publicul deschis de luni pana vineri, de la 9.00-14.00, la sediul din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani. Ne puteți contacta la numărul de telefon – 0752109965, e-mail: [email protected].

Variantele  electronice (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate sunt disponibile la sediul G.A.L. Codrii Herței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *