Tracy Chapman și Eric Clapton, la clubul Night Music de la Biblioteca Județeană

Seria întâlnirilor sub vraja muzicii continuă la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani cu un nou eveniment la începutul  următorului weekend. De această dată Tracy Chapman și Eric Clapton sunt interpreții pe care clubul Night Music vi-i propune spre audiție, într-o selecție remarcabil realizată.

Așadar, vineri, 12 aprilie, în sala Fondului Documentar Eminescu, începând cu ora 18.00, vă invităm să ascultați selecții din colecția Crossroads, editată de Polydor Records  în 1988, care reunește cele mai importante hituri lansate până la acel moment de  Eric Clapton, precum și o mulțime de materiale incluse ulterior în albumele Derek și Dominos ale celebrului interpret.

În partea a doua, un medalion Tracy Chapman, va oferi satisfacție celor care apreciază în muzică mai mult melodicitatea decât ritmul. Astfel, indiferent de gusturi, veți putea găsi în oferta bibliotecii piese care să vă încânte auzul.

Atmosfera este una non-formală și relaxată, alături de un grup de pasionați, împreună cu care se pot închega discuții și comentarii.

Materialele multimedia de o calitate deosebită, provin, ca de fiecare dată, din colecția personală a domnului Relu Oneaga și în numele beneficiarilor îi mulțumim încă o dată pentru disponibilitate și implicare. Accesul la audiții este liber, în limita numărului de locuri. Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com