Alegeri la Sindicatul Polițiștilor. Trei ofițeri înscriși în lupta pentru șefia SPPC. Cine are cele mai mari șanse!

politisti din BotosaniMembrii Sindicatului Polițiștilor și Personalului Contractual (SPPC) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani își vor alege, joi, noul președinte, după ce actualul lider, agentul de poliție Sandu Afrăsînei, s-a pensionat.

Pentru șefia SPPC s-au înscris trei ofițeri. Este vorba de comisarul șef Cătălin Corneanu, care deține și funcția de adjunct al șefului Poliției municipiului Botoșani, comisarul Mihai Purușniuc de la Serviciul de ordine publică, dar și comisarul Eduard Iacob de la Serviciul Poliției Rutiere.

În același timp, pentru funcția de vicepreședinte s-au înscris agenții Cezar Cirimpei, care este adjunct al șefului de post din Broscăuți, și Sorin Sîsîiac, care lucrează la Serviciul Poliției Rutiere.

Cele mai mari șanse de a obține funcția de președinte le are Eduard Iacob, cel care va face echipă cu colegul său de la Poliția Rutieră, Sorin Sîsîiac. Sindicatul Polițiștilor din Botoșani are aproximativ 430 de membri, mai mult de jumătate din personalul angajat al IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *