Cum fura un consilier județean la factura la apă. Își uda grădina fără să plătească

Omul îşi branşase proprietatea ilegal la reţeaua publică printr-o improvizaţie care îi permitea să ude grădina fără să mai plătească. Acum este cercetat de poliţie pentru furt.

Improvizaţia a fost descoperită de către inspectorii unei echipe de control venită în curtea consilierului pentru a-i schimba contorul. Numai că, în bazinul de apă, angajaţii au descoperit o ţeavă montată înaintea apometrului, scrie Observator.tv.

Mihai Marinescu, directorul societăţii furnizoare de apă: Pe branşamentul care mergea spre casă a fost identificată o legătură clandestină , înainte de contor care ducea în altă parte. Din relatările colegilor, mergea către nişte aspensoare din curte. S-au făcut probe şi s-a constatat că era o lucrare funcţională.

Practic, apa care curgea prin acea conductă nu era înregistrată la consum. Luat la întrebări, consilierul judeţean a negat acuzaţiile.

Gabriel Vasilescu, consilier judeţean: Dar, nu m-am branşat ilegal la apă.

Reporter: Dar soţia dumneavostră a recunoscut.

Gabriel Vasilescu, consilier judeţean: Nu, nu a recunoscut soţia nimic! Ce sa recunoasca daca nu era nimic? E ţeava legată de dinainte să vină Apa Canal în Topoloveni şi ei n-au scos-o când au branşat.

Societatea a calculat o sumă de plată de 2.000 de lei, prejudiciu pentru apa consumată în ultimele şase luni. Dar bărbatul a contestat şi spune că nu va plăti. Ba mai mult, crede că la mijloc ar fi vorba de un joc politic pentru că a candidat la primăria oraşului Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *