Doina Federovici: „Ministrul Transporturilor se ține de cuvânt și demarează procedurile pentru modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești”

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat că în ședința Executivului de astăzi s-a adoptat Hotărârea Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici necesari finanțării lucrărilor de modernizare a drumului DN 29D Botoșani-Ștefănești.

În ultima vizită pe care a făcut-o la Botoșani, domnul ministru Cuc a dat asigurări că în acest an vor demara procedurile pentru scoaterea la licitație a drumului Botoşani-Ştefăneşti. De asemenea, a promis că vor fi alocate și fondurile pentru proiectare şi începerea lucrărilor. Așadar, s-a ținut de cuvânt și a urgentat procedurile pentru avizarea acestui proiect de investiții atât de important pentru județul nostru din punct de vedere economic”, a declarat Doina Federovici.

Valoarea totală a investiției pentru reabilitarea drumului DN 29D Botoșani-Ștefănești este de 261.075 mii lei și presupune refacerea integrală a structurii rutiere, precum și realizarea a 5 poduri și 2 viaducte noi.

Este un proiect amplu, de modernizare a întregului traseu dintre Botoșani și Ștefănești, cu tot ce înseamnă lucrări de consolidare, colectare și evacuare a apelor pluviale, lărgirea carosabilului și amenajarea de trotuare în localitățile traversate, precum și covor asfaltic nou. La finalizarea lucrărilor, botoșănenii vor putea circula în siguranță pe acest drum, la standarde europene și astfel va crește și tranzitul dinspre punctul de trecere de la frontiera cu Republica Moldova la Stânca Costeşti”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

 

2 thoughts on “Doina Federovici: „Ministrul Transporturilor se ține de cuvânt și demarează procedurile pentru modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești”

  1. Fa, Doino! Prostia asta cu modernizarea drumului ti-a fost dictata de cineva de la centru (asa cum cred eu…) sau ti-a venit asa, natural (asa cum crede un prieten de-al meu)? Tare-am vrea sa stim, am pariat pe doua beri, ma-ntelegi… Eu tot mai sper sa castig pariul si sa aflu ca prostia ta nu este naturala, ci “educata” de la centru…

  2. …si l-ai crezut Doinito?:)) A dat asigurari?? Asa deci…a dat asigurari d-nul Cuc. Daca Botosani-Stefanesti va fi reabilitat in uramtorii 5 ani,dar asa cum scrie la carte,nu plobmbe de 2 bani,eu imi tai o mana. Ne vedem si peste 10 ani si iti dau eu tie asigurari ca am ambele maini. Nu ca nu mi-as tine promisiunea,dar n-o sa am pt ce s-o tai:))) Acel drum va arat mai rau decat arata in prezent. Iti dau eu 100% asigurari. Mai stim noi niste “unii” care tot dau asigurari de ani si ani de zile cu drumul strategic:)) Sezi bland Doinito si mai lasa asigurarile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com