Avocatul poporului s-a sesizat în cazul unui copil din județul Botoșani care s-a ars cu lichid fierbinte

avocatul poporului, stiri, botosani, prefecturaAvocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unui eveniment care a avut loc luna trecută în județul Botoșani, când un copil de doi ani s-a ars cu lichid fierbinte, pe fondul neatenției părinților.

”Sesizările din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22, art. 34 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică, dreptul la ocrotirea sănătății și protecția copiilor și a tinerilor”, se arată într-un comunicat al Avocatului Poporului.

Instituția s-a sesizat după apariția materialului în BotoșaniNews.

În articolul „Copilul de doi ani care s-a ars cu lichid fierbinte, transferat la Iași” prezintă un posibil caz de neglijență  a părinților unui copil în vârstă de doi ani din localitatea Coșula, județul Botoșani, care în urma arsurilor suferite din cauza lichidului fierbinte vărsat pe el, a fost condus de un echipaj SMURD – TIM la Compartimentul de primiri urgențe a Secției de pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, iar ulterior s-a luat decizia transferului acestui copil la un spital din Iași, datorită gravității leziunilor suferite”, se mai arată în comunicatul remis de  Avocatul Poporului.

Copilul de doi ani care s-a ars cu lichid fierbinte, transferat la Iași

One thought on “Avocatul poporului s-a sesizat în cazul unui copil din județul Botoșani care s-a ars cu lichid fierbinte

  1. Terminati cu prostiile…Avocatul poporului nu exista! Exista doar un avocat al infractorilor, platit regeste din banii celor furati, si care, din cand in cand, preia si cazuri cu mare impact emotional, cu scopul de a incerca sa-si spele dezastruoasa imagine de sluga! Ciorbea a compromis grav, si pentru multi ani de acum incolo, ideea de avocat al poporului…Asta nu pare sa-l deranjeze…Ce nu face omu’ pentru 30 de arginti??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *