Crima din Primăverii! Femeia care și-a omorât prietenul care o vizita a fost condamnată

Loredana Flutur la UPU, crima BotosaniFemeia care la începutul lunii decembrie 2018 a ucis un prieten care se afla la ea în apartament a fost condamnată, marți, de judecătorii de la Tribunalul Botoșani. Loredana Mariana Flutur, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită vinovată în dosarul în care a fost acuzată de uciderea unui bărbat de 40 de ani, care era prieten cu ea și care venise în vizită la aceasta.

Ea a fost condamnată pentru săvârșirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte la pedeapsa de șase ani de închisoare, însă, pentru că mai avea o pedeapsă de doi ani și jumătate dată de Judecătoria Dorohoi în alt dosar, a fost obligată să execute opt ani și jumăttae de închisoare.

Pe 6 decembrie, la Loredana Flutur  în locuință a venit un prieten al acesteia, însă după ceva timp un al doilea bărbat și-a făcut apariția.

Pe fondul unei scene de gelozie, cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 40 de ani, a intrat conflict cu femeia și a încercat să o lovească. Aceasta a ripostat și l-a lovit cu o cană în cap, iar ulterior l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele.

Bărbatul de 40 de ani a murit în bucătăria apartamentului, el fiind găsit de polițiști și medici într-o baltă de sânge.

Celălalt bărbat a fost ridicat de polițiști, însă ancheta a stabilit că acesta nu a fost implicat în crimă, ci a asistat pasiv, ca martor.

FOTO Crimă într-un apartament din Botoșani! Bărbat ucis de o femeie și un prieten de-al acesteia

 

 

One thought on “Crima din Primăverii! Femeia care și-a omorât prietenul care o vizita a fost condamnată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *