FOTO& VIDEO Protest cu huiduieli pentru drumurile proaste din județ, în fața Consiliului Județean: Hoții! Demisia!

Peste 300 de șoferi au protestat zgomotos, marți, în fața Consiliului Județean. Oamenii sunt nemulțumiți de starea proastă a drumului județean DJ 282 Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Lunca-Sulița-Talpa-Botoșani, care, spun ei, le pun viețile în pericol.

Ei au ajuns la Botoșani cu mașinile în coloană și au scandat: ”Hoții!”, ”Demisia!”, dar și cuvinte obscene la adresa PSD. Protestatarii au cerut șefilor din CJ să coboare din birouri și să discute cu ei.

Oamenii spun că de peste 20 de ani nu mai fac față situației și sunt nevoiți să bage banii în mașini. care s-au stricat de la gropile din asfalt.

Suntem uitați de lume. Este distrus drumul. Impractibabil. Au ocazia oamenii să moară pe acest drum. Sunt cratere pe șosea de 60 cm adâncime. Este inadmisibil așa ceva. Anul trecut ne-au minițit că au 74 milioane lei de la UE și se apucă de străzi până în toamnă. Acum am înțeles că nu se mai apucă de străzi, că nu s-a prezentat nicio firmă la licitație. Niște mincinoși ordinari sunt”, a declarat Zaharia Radu, unul dintre protestatari, care a ajuns la protest în scaun cu rotile.

La protest a fost pusă și muzică, respectiv piesa lui Dan Spătaru, Drumurile noastre.

Este cel mai mare protest organizat la Botoșani pentru drumurile proaste. Zeci de jandarmi au asigurat ordinea la acest protest. Oamenii au anunțat că dacă nu va fi rezolvată problema, vor recurge la un protest radical: vor bloca drumurile naționale și județene, precum și intrările în județ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *