Liberalii, discuții cu botoșănenii despre alegerile europarlamentare

În plin an electoral și în pragul unora dintre cele mai importante tururi de alegeri, respectiv alegerile pentru Parlamentul European, Partidul Național Liberal a demarat campania de informare atât asupra importanței acestor alegeri cât și asupra listei de candidați.

Pentru că perioada de precampania este cea care ne dă prilejul să fim cât mai aproape de oameni, duminică, 7 aprilie, președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, alături de Organizația Municipală PNL Botoșani, au fost în Poligonul ACR, la târgul de mașini, unde au discutat cu botoșănenii. Aceștia au reiterat una dintre problemele cu care se confruntă județul Botoșani în special, dar și întreaga regiune a Moldovei, și care ne ține în loc, respectiv lipsa unei infrastructuri care să permită accesul mai facil spre restul țării.

De altfel, și în Parlament și apoi prin campaniile de strângere semnături, PNL Botoșani a tras și va trage în continuare semnale de alarmă pentru a se demara construcția autostrăzii Iași-Tg Mureș.

Astăzi am interacționat cu oamenii care știu cel mai bine ce înseamnă să nu ai infrastructură de calitate, să îți fie afectat traiul de zi cu zi din cauză că nu pot circula în condiții decente de drum. Am găsit, totusi, oameni optimiști, care cred în noi, care au înțeles că România se poate dezvolta doar prin politici liberale și că nu trebuie să permitem nimănui să ne abată de la drumul european. Este doar unul dintre motivele pentru care botoșănenii trebuie să iasă la vot pe 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare. Ei trebuie să știe că Europa ne pune la dispoziție fonduri europene pentru construcția autostrăzii. Noi un prim pas l-am făcut în Parlament, unde am aprobat începerea autostrăzii”, a declarat senatorul Costel Șoptică.

Tot duminică, liberalii botoșăneni au ajuns și in mijlocul oamenilor din Piața Mare a municipiului. Fie că erau comercianți, fie că erau cumpărători sau simpli trecători, botoșănenii s-au arătat interesați să afle mai multe despre importanța alegerilor europarlamentare.

Lista candidaților Partidului Național Liberal este una care livrează profesioniști, oameni care au făcut performanță în România, în administrația locală și centrală, dar și în Parlamentul European.

Sursa: comunicat PNL

2 thoughts on “Liberalii, discuții cu botoșănenii despre alegerile europarlamentare

  1. Ce se explice ? Cum au taiat salariile si pensiile si ce au facut cu banii???chiar aveti tupeu !!! Rusine hoarde portocalii acum galbejite de ură proletară

  2. Am vazut cum ia umplut lumea de excremente verbale pe acesti indivizi cu tupeu nemarginit!
    De vin ne vand cu tot la propriu Blaga sa ma reprezinte ?? odios personaj liberal….
    Plecati in Rusia ….unde au dus rusii si voi deportatii erati la putere si ati deportat sute de mii de oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *