Răzvan Rotaru, deputat PSD: „PNL nu are ce oferi românilor, decât trivialitate și grosolănie, zi de zi. Au ridicat mârlănia la rang de politică de stat”

deputat Razvan Rotaru- PSD- BotosaniDeputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru solicită reprezentanților PNL de la nivel central și local să înceteze limbajul suburban, plin de invective pe care îl manifestă pentru a câștiga capital electoral.

Toți oamenii au înțeles că PNL nu are niciun proiect concret pentru România pe care să îl prezinte cetățenilor. E regretabil unde au adus dezbaterea politică din spațiul public. Din păcate, PNL nu are ce oferi românilor, decât trivialitate și grosolănie, zi de zi. Au ridicat mârlănia la rang de politică de stat”, a declarat Răzvan Rotaru.

În urma jignirilor și denigrărilor pe care liderii liberali le-au adresat premierului Viorica Dăncilă, deputatul PSD a declarat că nu va accepta să intre în dispute lipsite de argumente, care sunt bazate pe agresivitate și iau forma unor atacuri la persoane prin folosirea de cuvinte și expresii injurioase.

PSD nu va intra în acest joc electoral al partidelor din Opoziție, care nu aduce nimic bun pentru români. Pot să atace cât vor țara noastră în exterior sau pe doamna prim-ministru, dar asta nu va rezolva problemele cetățenilor. Nu va aduce mai mult respect pentru România în Parlamentul European. Noi vom vorbi despre ce a făcut PSD bun pentru oameni si pentru țară și mai ales despre cea ce urmează să facem pentru fiecare categorie socială. Sunt multe de spus în această privință. Nu vom pierde timpul în lupte politice sterile. Vom vorbi cu românii în campania pentru alegerile europarlamentare”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

3 thoughts on “Răzvan Rotaru, deputat PSD: „PNL nu are ce oferi românilor, decât trivialitate și grosolănie, zi de zi. Au ridicat mârlănia la rang de politică de stat”

  1. Tita de de la visele nu poate intra in dispute politice deoarece este un etalon al prostiei la fel ca si majoritatea soliștilor unde este o condiție esențială a reusitei a partid.Mai exact tb dovedit ca esti dobitoc.lipsit de școală.cultura.onoare,nu ai voie sa fi terminat facultatea mai devreme de de 35 de ani și obligatoriu o particulară dacă se poate la mizil,saveni.iti este scârba de atatia rahati aleși.Nici liberalii nu au nimic in cap dar prostii ăștia ne-au întors cu 25 ani in urma.Eu cand vin in Romania mai mult de 2sapt nu rezist,ma sufoc in oceanul asta de prostie,nesimțire,curvasarasie,lipsa de educatie ,maniere si onoare

  2. Serios, Rotarule? Mizeriile scoase pe gura de Bacalbasa, Stefanescu, Nicolicea, dragnea, Nicolae, Teodorovici si altii ca ei, nu se pun? Cat tupeu sa vorbesti despre altii, „uitand” ca cei care au ridicat insulta la rang de arta in politica damboviteana sund pzd-istii tai!! Incredibil cat de jos ai cazut, sluga a infractorilor, ce esti! Sper ca dupa alegeri sa nu-ti mai vad moaca si nici sa nu mai aud de tine!!

  3. Rotarule , indivizii astia ce te comenteaza sunt scursurile portocalii acum galbejite prinsi in ura proletara!
    Cand au taiat salariile si pensiile aceste scursuri erau sub mese iar acum au ridicat capul de dupa un calcultor sau un telefon cumparat cu credit..si isi permit sa arunce cu noroi in valorile umane ale Botosaniului !
    Rusine sa va fie, stati ascunsi si aruncati cu noroi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *