Spectacol cu Gașca Zurli la Botoșani. Copiii, invitați în cea mai veselă și colorată căsuță din lume: Casa Zurli

Gașca Zurli vine la Botoșani cu un nou spectacol: Casa Zurli. Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani. Spectacolul este organizat cu sprijinul companiei Five Continents Group Botoșani.

„De data aceasta învățăm cum să apreciem lucrurile pe care le avem și să ne respectăm casa și regulile după care funcționează bine orice familie din România. Primul exemplu, Casa Zurli! Gașca Zurli îi invită pe toți copiii din România în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât”, susțin organizatorii.

Potrivit acestora, Casa Zurli este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă.

Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se. Aflăm împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum facem să trăim în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt. Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți”, mai spun cei care pun în scenă spectacolul.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, dar și în oficiile Poștei Române. Prețul unui bilet pornește de la 45 de lei și ajunge la 200 de lei, în funcție de locul din sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com