A mers la furat în casa unui botoșănean. Când a dat nas în nas cu proprietarul, l-a lovit cu mașina de carne. Hoțul a fost pedepsit

arestat de politie, botosaniUn bărbat a fost prins la furat în casa unui botoșănean, iar, în momentul în care s-a întâlnit cu proprietarul, hoțul a luat o mașină de tocat carne și l-a lovit în cap. Pe 20 august 2018, în jurul amiezii, Florin Constantin Ignat, din comuna Stăuceni, s-a deplasat la locuinţa lui Petru Condurachi, pentru a cumpăra băuturi alcoolice, dar, profitând de faptul că aceasta intrase într-o anexă, a intrat în casă şi a sustras suma de 80 de lei. În momentul în care a fost prins de proprietar, hoțul a refuzat să iasă şi a lovit-o pe aceasta cu o maşină de tocat carne metalică în zona capului. Bărbatul a fost rănit grav, leziunile necesitând 24-25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv, vineri, pe Florin Constantin Ignat, la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracţiunilor de “tâlhărie calificată” şi „tentativă de omor calificat”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *