Andrei Burcă: „A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă”

Căpitanul echipei FC Botoșani, Andrei Burcă, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că punctele puse în joc în meciul cu Gaz Metan, care va avea loc duminică, sunt foarte importante.

A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă, să ne trezim după aceste meciuri în care am reușit să scoatem doar două puncte, suntem conștienți de importanța acestui joc și mai important de atât este că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc. Situația din clasament nu este ceea ce ne gândeam la începutul acestui Playout. Noi vrem să ne luăm cele trei puncte înapoi pentru că aici am făcut egal cu ei, și-au dat viața pe teren, este normal să fie interesul lor, înaintea meciului nostru s-au plâns că nu au arbitri, de vreo cinci etape fac același lucru, iar noi suntem puțini tăcuți din acest punct de vedere pentru că stăm liniștiți în banca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci. La Viitorul nu a comentat nimeni pentru accidentarea asupra lui Cătălin Golofca, la meciul de acasă cu Mediaș acea lovitură liberă spune că nu a fost iar de la o simplă fază au intrat în joc, au prins moral și multe alte faze. Noi mergem să luăm cele trei puncte pentru că avem nevoie în acest moment”, a spus Burcă.

Tot el a declarat că echipa este extrem de motivată pentru că se află într-o poziție nefastă.

„Nu este poziția pe care ne-am dorit-o, nu am făcut cel mai bun joc al nostru în aceste trei etape și trebuie să ne revenim pentru că o să se complice lucrurile dacă nu începem să adunăm puncte. Nu este o atmosferă foarte bună pentru că nu avem moral în acest moment și probabil cu prima victorie o să revenim pe un făgaș normal. Nu se gândește nimeni la nici o vacanță pentru că în clasament suntem foarte aproape de locul de baraj și nimeni nu se relaxează sau să se gândească la altceva. Din păcate avem foarte multe probleme de lot din pricina terenurilor pe care ne antrenăm. Terenul este ca un asfat. Ieri s-au accidentat trei jucători la antrenamente. Nu căutăm scuze dar vă invit să vedeți cum ne pregătim. Când vii la antrenament și nu poți da 100% pentru că ți-e frică să nu te accidentezi, cum poți să ajuți echipa? Această situație persistă de când am ratat play-off-ul. Nu am cerut nimic altceva decât minimum de decență, ca terenul să fie udat, să fie practicabil, să fim respectați pentru că încercăm să reprezentăăm cât mai bine acest oraș în fața țării”, a declarat Andrei Burcă, căpitanul FC Botoșani.

One thought on “Andrei Burcă: „A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă”

  1. Singura bucurie ramasa in viata mea este ca aceasta echipa de fotbal FC Botosani sa castige toate meciurile acasa iar, in deplasare sa faca macar egal daca nu poate castiga! Iar daca antrenorul nu stie sa antreneze si nu stie ce anume sa le ceara jucatorilor, atunci sa plece. Ciubotariu nu mi se pare un antrenor bun, este prea plin de sine si cam sictirit in el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *