FOTO Comercianții care ocupă abuziv spațiul în Piața Centrală, luați în vizor de polițiștii locali

Comercianții care ocupă abuziv spațiul, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, au fost luați în vizor de polițiștii locali. În săptămâna 1-5 aprilie a.c., polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate  Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, au continuat acţiunea de identificare a comercianţilor care nu respectă suprafaţa atribuită prin contract şi ocupă în mod abuziv un spaţiu mai mare, în Piaţa Centrală, de această dată acţiunea s-a desfăşurat în sectoarele Produse Industriale şi Preambalate.

Au fost verificaţi agenţii economici care ocupă abuziv o suprafaţă mai mare, îngustând astfel calea de acces în piaţă (intrarea dinspre Biserica Sfântul Gheorghe), prin amplasarea de mese din lemn în faţa spaţiilor atribuite pe care sunt aşezate produse textile. Acest fapt împiedică realizarea unui trafic pietonal fluidiza  şi favorizează furturile de buzunare.

Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu lucrătorii administraţiei pieţei, aceştia din urmă deţinând informaţiile cu privire la suprafaţa atribuită fiecărui comerciant, prin contract.

Toţi comercianţii au fost avertizaţi verbal să elibereze de urgenţă suprafeţele ocupate. În perioada următoare zona va fi monitorizată şi vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale celor care nu se conformează dispoziţiilor poliţiştilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *