Un adolescent de 14 ani a ajuns la Secția Pediatrie a Spitalului Județean, după ce a petrecut mai bine de șase ore pe calculator

Un adolescent în vârstă de 14 ani a ajuns vineri la spital, după ce i s-a făcut rău la calculator. Băiatul petrecuse nu mai puțin de șase ore în fața calculatorului și a acuzat o stare de leșin.

A fost dus imediat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean, unde a rămas internat. Medicul Laura Jijie, medic primar de neuropsihiatrie pediatrică de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean, a declarat că adolescentul nu era dependent de calculator, însă în acea zi a stat mai mult în fața acestuia, în timp ce părinții erau plecați la muncă.

A ajuns la spital cu stare lipotimică și când am stat de vorbă cu el mi-a spus că a petrecut în fața calculatorului jucându-se mai bine de șase ore. Lipotimia a survenit ca urmare a utilizării excesive a calculatorului. Nu era o dependență de calculator, pentru că era un copil care avea și alte activități extrașcolare. Din cauza unei expuneri mari la calculator, a fost necesară internarea”, a precizat medicul Laura Jijie, șefa Secției de Neuropsihiatrie Pediatrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *