Circulație restricționată, duminică, în zona centrală a municipiului Botoșani. Se va circula deviat timp de o oră și jumătate

Circulația rutieră va fi restricționată, duminică, timp de o oră și jumătate în zona centrală a municipiului Botoșani, din cauza manifestărilor dedicate Zilei NATO.

Cu ocazia celebrării celor 15 ani împliniţi de la momentul aderării, Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani şi Garnizoana Botoşani organizează duminică, 7 aprilie, un ceremonial militar dedicat Zilei NATO, în faţa Cercului Militar Botoşani (parcarea ANAF). Manifestarea va începe duminică la ora 13:00, odată cu primirea onorului de către prefectul Dan Şlincu, intonarea Imnului de Stat al României şi Imnului NATO şi un ceremonial religios.

Ulterior, comandantul Garnizoanei Botoşani şi locţiitorul său vor susţine alocuţiuni referitoare la semnificaţia Zilei NATO şi un istoric al Organizaţiei, în acest timp militarii prezentând drapelele de stat. Activitatea se va încheia cu defilarea detaşamentului de onoare.

Pentru ca ceremonialul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, traficul va fi dirijat între orele 12.30- 14.00 la intersecţia străzilor Ştefan Luchian- Cuza Vodă.

Structurile MAI şi Poliţia Locală vor fi angrenate în asigurarea traseului, asistenţei medicale de urgenţă şi a traficului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com