Șoferii ies din nou în stradă. 200 de oameni vor participa la un marș auto și la un protest în fața Prefecturii, față de starea proastă a unui drum

atentie, drum bombardat la BotosaniAproximativ 200 de oameni vor participa la un marș auto și la un protest în fața Prefecturii și al Consiliului Județean din Botoșani, față de starea proastă a drumului județean DJ282, cunoscut sub numele de „drumul strategic”.

Pentru că autoritățile județene nu au intervenit de câțiva ani pe acest drum, care face legătura între Blândești- Sulița- Lunca- Todireni- Hlipiceni- Răuseni, locuitorii satelor străbătute de DJ282 au anunțat că vor ieși, marți, în stradă.

Ei vor pleca în marș din Răuseni și vor ajunge în Piața Revoluției, unde vor picheta sediul Consiliului Județean, instituție responsabilă de starea deplorabilă a drumului respectiv.

Protestatarii au primit, joi, autorizare din partea Primăriei Botoșani pentru „organizarea marșului de protyest cu autovehicule în municipiul Botoșani, pe următorul traseu: str. IC Brătianu- str. Tudor Vladimirescu- str. Grivița- Calea Națională- str. Cuza Vod- Piața Revoluției”. Protestul se va desfășura între orele 12.00 și 14.00, fiind autorizat pentru 100- 120 de autovehicule și 150- 200 de persoane.

Autorizația protestulului a fost emisă pentru Cristian Andrioaie și Alexandru Molie, din Răuseni, care sunt considerați organizatorii acțiunii de protest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *