În sfârșit! În cel mai scurt timp încep lucrările de reabilitare la Teatrul ”Mihai Eminescu” și Biserica Sf. Gheorghe

teatrul mihai eminescu botosaniDouă dintre cele mai importante clădiri din municipiul Botoșani vor fi reabilitate. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat joi, că în cel mai scurt timp va fi atribuit contractul de lucrări la Teatrul ”Mihai Eminescu”, lucrări ce presupun consolidarea structurii de rezistență a clădirii.

În cel mai scurt timp începem lucrările la Teatrul Mihai Eminescu. Am făcut toate evaluările, am mai cerut o serie de precizări și vom începe lucrările al teatru. Este o firmă care a îndeplinit toate condițiile. Nu mai vorbesc cât s-a scris râuri de cerneală pentru Teatrul ”Mihai Eminescu”. La Biserica Sf.Gheorghe s-au înscris patru firme și a venit doar una. Culmea sunt aceiași care data trecută nu au pus documentele care trebuiau pentru o mică parte din instalație. Nu au fost conformi în momentul acela. Mă așteptam să alegem între trei sau patru câte s-au înscris. S-ar părea că e aceeași, fiind italieni în colaborare cu o firmă din București. Poate atunci nu a dat importanța care trebuia unor hârtii”, a menționat primarul Cătălin Flutur.

Investiția la teatru se realizează în baza unui proiect cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional, valoarea estimată a lucrării fiind de peste 2,8 milioane lei.

În ceea ce privește Biserica ”Sf.Gheorghe”, investiția se ridică la 7,3 milioane lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *