Mega spectacol cu artiști internaționali și naționali la deschiderea oficială a Parcului Cornișa Botoșani. Când are loc evenimentul

Dr. Alban; Foto: YouTube

Botoșănenii se vor bucura de trei zile de distracție în luna mai, atunci când va avea loc deschiderea oficială a Parcului Cornișa și Zilele municipiului Botoșani.

Autoritatea locală pregătește cu ocazia acestui eveniment, care va avea loc între 17 și 19 mai, spectacole cu renumiți artiști internaționali și naționali.

Pe scena care va fi amenajată la Cornișa vor urca artiștii internaționali Dr. Alban, Sheyla Bonnick de la Boney M, Nana, Ottawan, Natalia Gordienko, precum și artiștii naționali: Holograf, Voltaj, Proconsul, Amadeus, Shift, Connect R, DJ Rynno ft. Sylvia, Ioana Ignat, Feli, Sore și Gelu Graur.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că vor fi invitați, cu ocazia acestui eveniment, cei care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv.

Acest obiectiv Cornișa este de departe cel mai mare și mai complex din țară și deschiderea în sine trebuie să fie pe măsură. Vom avea invitați, de la cei care au contribuit efectiv, respectiv constructori, proiectanți, consilieri locali din două-trei legislaturi, cei de la Ministerul Dezvoltării, ADR Nord-Est, AMPOR. Ne propunem pentru promovarea acestui obiectiv ca în permanență să aducem o dată pe lună măcar câte un nume, nu numai artiști care să cânte, cât și sportivi”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *