FOTO! Liderul UNPR, Gabriel Oprea, la Botoșani: Ne reorganizăm. Am cerut acelor membri de partid să revină în politică, să vină înapoi la UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, s-a aflat joi, într-o vizită în județul Botoșani. Acesta a declarat că partidul se află într-un proces de reorganizare, la doi ani de la demisia sa din partid, și că își dorește ca UNPR să redevină ceea ce a fost și să ajungă, din nou, la 500 mii de membri.

”Suntem într-un proces de reconstrucție a partidului. Eu am lipsit vreo doi ani de la partid când mi-am dat demisia din toate funcțiile. Ne reorganizăm și vrem să ne comportăm la europarlamentare onorabil. Am avut peste 500 mii de membri de partid. Ne reorganizăm, am cerut acelor membri de partid să revină în politică, să vină înapoi la UNPR. Vrem și credem că românii patrioți să vină la UNPR și să se înscrie în UNPR: Ne bazăm pe rezerviștii militari pe cei din securitate, apărare, ordine publică și siguranță națională pe care noi i-am sprijinit să vină la UNPR. (…) Mi-am dat demisia odată cu Victor Ponta. L-am sfătuit să nu-și dea atunci demisia, dar am fost solidar. Sunt un om care a încurajat justiția. Mi-am dat demisia din toate funcțiile de partid și parlament pentru că așa am considerat. Nu este ușor să îți dai demisia de peste tot. nu este ușor să mergi singur. UNPR a fost un partid peste 12%, iar eu aveam 32% în noiembrie 2015. Mergem în toate judedele ne reorganizăm. Suntem 150 mii de membri de partid și sperăm să ajungem până la anul la cifra care ne-a consacrat”, a spus Gabriel Oprea.

Acesta a menționat totodată că obiectivul UNPR la alegerile locale și generale este de a obține 10%.

Ne batem. Obiectivul strategic al partidului nostru este să ajungem înapoi unde am fost, adică anul viitor la locale și generale să obținem peste 10% și să intrăm în Parlamentul României. România merge în momentul de față într-o direcție greșită și credem în primul rând că mediul economic, oamenii de afaceri români trebuie sprijiniți. Nu trebuie ca statul să intervină major în politica economică. Considerăm că oamenii de afaceri trebuie sprijiniți, nu hăituiți”, a adăugat Oprea.

One thought on “FOTO! Liderul UNPR, Gabriel Oprea, la Botoșani: Ne reorganizăm. Am cerut acelor membri de partid să revină în politică, să vină înapoi la UNPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *