FOTO Avansări în grad și felicitări pentru jandarmii botoșăneni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitate

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani se poate lăuda cu 125 de ani de atestare documentară, dar și cu 25 de ani de la reînființarea unei structuri de jandarmerie în județ.

Miercuri, 3 aprilie, manifestările dedicate sărbătoririi înfiinţării Jandarmeriei Române au adus oaspeţi de seamă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa prefectului Dan-Constantin Şlincu, a preşedintelui Consilului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi, precum şi a altor reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Pentru rezultatele bune obţinute în activitate, cinci ofiţeri și 42 de subofiţeri au fost recompensaţi cu ”Mulțumiri” , iar opt ofiţeri şi 63 de subofiţeri au fost recompensaţi cu ”Felicitări”.

 Pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitate, următoarele cadre au fost recompensate cu înaintarea în gradul următor înainte de expirării stagiului minim, astfel : în gradul de căpitan – locotenent Bursuc Robert ; în gradul de plutonier adjutant – plt.maj. Vaidner Benoni-Iulian și- plt.maj. Vieriu Ioan.

În perioada premergătoare activităţii desfăşurate miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a organizat concursuri de tir, tenis de masă, şah,  fotbal, unifight şi volei, câştigătorii fiind premiaţi de către Asociaţia Sportivă ,,Prutul” Botoşani.

2 thoughts on “FOTO Avansări în grad și felicitări pentru jandarmii botoșăneni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitate

  1. Vai…sunt impresionat pana la lacrimi. Se felicita ei intre ei…”Tu esti cel mai bun! Ba nu, tu esti cel mai bun!! Ok, noi suntem cei mai buni! „. Din nefericire pentru brutele in uniforma, parerea poporului despre ei este cu totul alta. 10 august 2018 le spune ceva? Rusinea si dezonoarea nu se vor sterge, indiferent cat de mult se felicita ei! Overpaid illiterates!!

  2. Astia avansati au fost la Bucuresti si au macelarit protestatari pasnici sau sunt pregatiti pentru viitoarele proteste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *