Polițiștii i-au verificat pe indivizii aflați sub control judiciar. Șase dintre aceștia, prinși pe picior greșit

Echipaj de poliție la BotosaniPoliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au organizat o acţiune, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru verificarea modului în care persoanele faţă de care a fost dispusă măsura controlului judiciar îşi respectă obligaţiile impuse.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost verificate 67 de persoane plasate sub măsura controlului judiciar, 6 dintre acestea fiind depistate încălcând obligaţiile stabilite.

Astfel, doi bărbaţi de 27, respectiv 30 de ani, ambii cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt, au încălcat obligaţiile impuse prin măsura ante menţionată, în sensul că s-au întâlnit şi au discutat, deşi acest lucru le era interzis.

Poliţiştii au sesizat instanţa de judecată cu privire la această situaţie, urmând a se dispune măsuri în consecinţă.

Totodată, un alt bărbat, de 37 de ani, din muncipiul Dorohoi, a fost depistat pe raza comunei Corlăteni în timp ce conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *